Бившият пиар на ПП Диана Дамянова направи разбор на политическата

...
 Бившият пиар на ПП Диана Дамянова направи разбор на политическата
Коментари Харесай

Диана Дамянова смени тона към Борисов. Как го нарече?

 

Бившият пиар на Политическа партия Диана Дамянова направи анализ на политическата обстановка като смени внезапния си звук към Борисов и епитетите, с които го наричаше през последните 2 години.
-->
Относно конференцията на обединението ПП- Демократична България тя съобщи, че са желали да разсеят слуховете, че имат друго мнение за кабинет с ГЕРБ.

Очевидно техният пиар е решил, че е добре слуховете да се отрекат като се появят и четиримата дружно, съобщи Дамянова.

По думите й вътре в самите парламентарни групи има гласове във всяка посока. Очевидно гласът на Политическа партия и нейната твърда позиция " Никога с ГЕРБ и на никаква цена " надвива, уточни Дамянова в предаването " Хоризонт за вас " и добави, че самата тя поддържа, че би трябвало да се съблюдава предизборното заричане и не би трябвало да вършат съдействие с ГЕРБ.

Според нея не е реалистично да се сътвори кабинет, само че: " Борисов е вълшебник. Ако той реши, че му би трябвало кабинет, най-вероятно ще успее да събере някакви гласове “.

Дамянова начерта черно политическо бъдеще за страната.

На идващите избори трендът на демократичното обединяване ще бъде надолу, а трендът на " Възраждане " ще бъде нагоре. А на по-следващите избори ще имаме непоклатима част на фашизоидна организация в българския политически живот, в случай че всичко това продължава, сподели Дамянова.

Според нея Борисов не би подкрепил вероятно държавно управление на малцинството на ПП-ДБ.

За предизборната акция тя похвали Борисов.

" От една страна Борисов застана още веднъж отпред на ГЕРБ по един категоричен метод, организира си самичък акцията и стигна до горната граница на своите гласоподаватели. Борисов няма някъде да качва, неговият таван е изпълнен. Кампанията на Политическа партия обаче беше беззъба и безлична ".

Дамянова разяснява и борбата за преференции, с които изгоряха местата на петима от Политическа партия в интерес на Демократична България.

" Демократична България работи с преференции - това демонстрира какъв брой е мощно присъединяване за Демократична България. Тя съставлява основна част от вота на обединението. Хората, подкрепящи Демократична България, са подготвени да употребяват преференциите ", разяснява още пиар специалистът. И добави: " Когато имаш ярки персони в листите си, тези персони нормално съумяват да бъдат извадени на предни позиции. Това му е хубавото на демокрацията ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР